Kaat retail advies - Succes begint met tevreden klanten - Karin de Vries - Enthousiast, optimistisch, inspirerend, inventief, intelligent, gedreven, probleemoplossend en no-nonsense

Wat kan ik?

Na mijn studie aan het HEAO in Utrecht, richting Communicatie en enkele jaren in het communicatievak ben ik de retail ingegaan, waar van huis uit mijn passie ligt.
Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als retailondernemer: 5 jaar van der Doef Textiel in Wateringen en 15 jaar Lincherie in Wateringen met, gedurende 4 jaar, een tweede filiaal in Rijswijk. Daarbij heb ik heel veel geleerd over verkoop, lingeriestyling, inkoop, personeelsmanagement, interne en externe communicatie, marketing en evenementenorganisatie.
Veel successen geboekt, maar natuurlijk ook fouten gemaakt én daarvan geleerd! Die kennis en ervaring wil ik graag gebruiken om andere ondernemers te helpen hun resultaat te verbeteren door de focus (weer) op de klant te leggen.
Karin de Vries | v.d. Kerckhovestraat 29 | 2291 RE Wateringen | Tel. 06-54674515 | karin@kaatretailadvies.nl